• Folder-restyling-rosmalen-Creabron

Restyling folder Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen

Folder restyling in Rosmalen (gemeente Den Bosch)

Een goed vormgegeven folder met een duidelijke boodschap, mooi beeld en de juiste doelstelling erin verwerkt, is nog altijd een krachtig communicatiemiddel. Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen uit Rosmalen had al een folder, maar deze was door de jaren heen wat gedateerd. Er stonden nog oude foto’s op en de vormgeving van beeld, lettertypes en kleur was ook niet meer van deze tijd.

Cas (Bersselaar Groen) vroeg of wij zijn folder konden restylen op een moderne manier met nieuwe foto’s. Natuurlijk kunnen wij dat! Leuk zelfs.

Waar we op letten bij een folder ontwerp

 • Juiste boodschap overbrengen
 • Goed design
 • Huisstijl doorvoeren
 • Teksten juist verdeeld en leesbaar
 • Actie of informatie opvallend uitlichten

Een aantal voorbeelden van ontwerp tot realisatie

oude-Folder-restyling-berselaar-groen-Creabron
 • Oude 3 luik folder
Folder-restyling-berselaar-groen-Creabron
 • Nieuwe 3 luik folder
A4-Folder-hovenier-Creabron
 • A4 folder

Wil je meer weten over een folder ontwerp of het restylen van een folder? Misschien kan jouw huidige folder ook wel een update gebruiken. Lees dan onze pagina folder laten ontwerpen. Weet je nog niet wat het beste bij je past? Een folder, flyer of brochure… Vraag het aan Creabron.

Drieluik folder ontwerp

Met Cas hebben we duidelijk de wensen besproken, wat hij wel en niet meer mooi vond aan de oude folder en welke beelden en teksten hij eventueel zelf heeft.

Voor een folder is het belangrijk dat de foto’s en/of afbeelding van goede kwaliteit zijn met een hoge resolutie. Bersselaar Groen had zelf al mooie tuin foto’s en we hebben het wat aangevuld met extra beeldmateriaal vanuit een beeldbank. De teksten op zich waren nog prima. We hebben de teksten net wat anders vormgeven met een strakker lettertype, minder ruimte tussen de regels en links uitgelijnd. Verder hebben we de kleurstellingen aangepast en de vormgeving in zijn geheel.

Cas was helemaal enthousiast geworden van het resultaat en wilde ook graag een werkbeschrijving als folder laten maken in dezelfde stijl, maar dan A4 formaat en dubbelgevouwen.

In samenwerking met Kwaaijongens

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen is een klant van Kwaaijongens. Zij verrichten vooral online werkzaamheden voor de klant, zoals de website en ook SEO activiteiten. Creabron vult de wensen van de klant aan met offline diensten, zoals in dit geval grafisch vormgeving van het restylen van hun folder.

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
Folder-restyling-rosmalen-Creabron-1

Reactie van de klant;

Hele prettige samenwerking gehad met Anke voor het vernieuwen van onze bedrijfsfolder en werkomschrijving. Heldere en duidelijk communicatie en resultaat mag er wezen!

Hoveniersbedrijf Bersselaar Groen B.V.

In ons portfolio staan meer voorbeelden van folder ontwerpen.
Maar let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten toe. Kijk dus niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en doelstelling, met deze informatie kunnen we snel gericht te werk.

Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen?

• Heb je al een folder?
• Wat wil je bereiken met de folder?
• Heb je zelf al teksten en beeldmateriaal wat in de folder mag komen?

Geen antwoord op de vragen? Geen probleem, dan gaan we samen op zoek naar het juiste antwoord.

Creabron regio Uden, Oss en Den bosch

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in Zeeland (Noord-Brabant) op een half uurtje van Rosmalen en Den Bosch af. Onze passie is om met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld te creëren voor in een folder.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven, omdat wij het prettig vinden als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Zit je buiten deze regio? Ook geen probleem!

We maken folders, flyers en brochures, maar ontwerpen ook logo’s en huisstijlen. En wat dacht je van spandoeken en autobelettering? Het heeft allemaal met grafische vormgeving te maken. Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, verzorgen we de hosting en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden! Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken, nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest. Met een gesprek inventariseren we jouw verwachten en streven dan naar het beste resultaat. We maken alle grafische vormgevingen op maat.