DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie wordt door Creabron met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Creabron verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Creabron worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Alle teksten en foto’s en afbeeldingen op deze website heeft Creabron zelf heeft geproduceerd er rust auteursrecht op.

Creabron aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Creabron aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Creabron opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Creabron alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Creabron niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Creabron worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Creabron uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Creabron worden onderhouden wordt afgewezen.