Freelance DTP-er uit Uden

Zoek jij een freelance DTP-er die zelfstandig voorstellen kan uitwerken, ontwerp werkzaamheden uitvoert en grafische bestanden produceert voor klanten of interne doeleinden? Dan wil ik mezelf graag aan je voorstellen!

Vanaf het moment van de aanvraag heb ik een adviserende rol waarbij ik meedenk in de wensen en mogelijkheden. Ook draag ik zorg voor de kwaliteit, uitvoering en planning van de opdracht. Ik ben het eerste aanspreekpunt, maar ik werk daarnaast graag samen met andere DTP’ers, grafisch vormgevers, signmakers en/of projectmanagers.

grafisch vormgever

Het gezicht achter Creabron is Anke Verbeek, freelance DTP-er en grafisch vormgever. Ik werk voornamelijk in Uden, gemeente Maashorst maar ben ook in te huren op locatie. De werkzaamheden die ik als freelance DTP-er uitvoer zijn voornamelijk huisstijl ontwerp, reclameacties (zowel online als offline), brochures, flyers, belettering, beursstands en andere veelvoorkomende reclame-uitingen.

Mijn passie is om jouw bedrijfsuitingen grafisch vorm te geven op een unieke en professionele manier.

Een passende uitstraling van jouw bedrijf begint bij de juiste kleurstelling, beeldelementen, sfeer en “ideale” klant/doelgroep bepaling.

grafisch vormgever