Zoek jij een Freelance DTP-er?

Zoek jij een DTP-er die het hele traject van idee tot uitvoering kan verzorgen, voor zowel in- als outdoor? En kom je uit de regio van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen? Of zoek je een DTP-er die alleen DTP werkzaamheden hoeft te realiseren? Dat is ook geen probleem! Creabron werkt vaker samen met andere designers en vervult dan alleen het DTP onderdeel voor zowel grote als kleine bedrijven.

Als freelance DTP-er zorg ik, Anke – het gezicht achter Creabron – ervoor dat al je marketing uitingen er professioneel uitzien en met de juiste kwaliteit gedrukt of geproduceerd kunnen worden.

Je kunt mij inhuren op locatie, zodat ik een beter beeld krijg van jou bedrijf. Wanneer ik bij je op locatie ben, proef ik ook meteen de look en feel van het bedrijf. Zo kan ik het juiste gevoel overbrengen in de marketing uitingen. Het is ook mogelijk om telefonisch, per mail of bij mij aan de designtafel kennis te komen maken. Je vindt me in het dorpje Zeeland in Noord-Brabant. Zeeland ligt een half uurtje van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen af. Ik richt mij voornamelijk op deze regio, zodat we toch regelmatig samen kunnen komen en eventueel een langdurige samenwerking op kunnen bouwen.

Vanaf ontwerp tot en met eindmontage staan betrouwbaarheid, snelheid, professionaliteit en vooral samenwerking bij Creabron hoog in het vaandel.

Enkele voorbeelden van freelance DTP werkzaamheden

Allround DTP-er / vormgever

Voor het opmaken van ontwerpen, vormgeven en drukken van reclame-uitingen met een unieke creatieve uitstraling kun je terecht bij Creabron! Tijdens mijn werkproces adviseer ik de klant vanaf de aanvraag, denk ik mee in de wensen en mogelijkheden en draag ik zorg voor de kwaliteit, uitvoering en planning van de opdracht.

Ervaren DTP-er

Met jarenlange ervaring als DTP-er en mijn creatieve skills, mag ik mijzelf ook grafisch vormgever noemen. Ik heb oog voor detail, een luisterend oor, geef alles graag vorm en ben technisch en communicatief sterk. Als zelfstandige werk ik nauwkeurig en ben ik in staat de werkzaamheden kritisch te beoordelen. Ik heb een goed gevoel voor planning, waarbij druk en deadlines geen issues zijn.

Samenwerken

Heb je een reclamebureau of signbureau en loop je over van het werk of kun je door afwezige medewerkers het werk niet gedaan krijgen? Dan is een mailtje of telefoontje naar mij misschien de oplossing! Ik werk zowel op locatie als vanaf mijn eigen designtafel. Ik werk graag samen met andere bedrijven of zelfstandigen om mooie projecten af te ronden en de klant super blij te maken.

De diensten van Creabron:

logo-ontwerp-icoon

LOGO ONTWERP

Creabron ontwerpt een logo’s die onderscheidend en opvallend zijn binnen het gewenste budget en gebruikt kan worden op allerlei reclame-uitingen.

huisstijl-ontwerp-icoon

HUISSTIJL ONTWERP

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl, een redesign of wil je advies hierover? Creabron ziet dat als uitdaging en gaat er met passie mee aan de slag! Durf jij het aan?

grafisch-vormgeven-icoon

RECLAME-UITINGEN

Vorm, tekst en beeld combineren voor een kwalitatief resultaat, dat is wat Creabron belangrijk vindt. Heb jij een reclame-uiting die je graag professioneel wilt laten vormgeven?

belettering-icoon

BELETTERING / SIGNING

Belettering is 365 dagen zichtbare reclame. Wil jij een passend ontwerp voor belettering op een auto, pand of reclameborden? Creabron geeft het vorm en zorgt voor de juiste realisatie.

webdesign-icoon

WEBDESIGN

Online meer vertellen over je bedrijf, dienst of product? Creabron vertaalt je logo, beelden en teksten door naar een professionele WordPress website die past bij jouw bedrijf.

beursstand-icoon

BEURSSTAND / PRESENTATIE

Uitstraling van je beursstand of presentatiewand moet de boodschap direct overbrengen. Creabron kijkt verder dan alleen naar beeld & tekst om jouw doelgroep te bereiken.

  • PERSOONLIJK & BETROKKEN
Kwaaijongens-persoonlijk-betrokken

Meer dan DTP werkzaamheden…

Creabron is een grafisch vormgever en reclamebureau, gevestigd in het kenniscentrum van Kwaaijongens in Zeeland en richt zich op de regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Creabron is jouw partner in offline en online grafische uitingen. Samen geven we vorm en kunnen we jouw doelstellingen realiseren.

De kracht van samenwerking

Creabron werkt veel samen als freelance DTP-er en als grafisch vormgever. Ik ben ook partner van Kwaaijongens. Kwaaijongens is “rebels in oplossingen”. Het team bestaat uit specialisten die ieder goed zijn op hun eigen vakgebied, vooral online. Van websitebouwer tot tekstschrijver en UX designer tot fotograaf. Voor de klanten van Kwaaijongens voer ik regelmatig DTP werkzaamheden uit.

Ik denk mee in het ontwikkelproces en zoek naar wat de belangrijkste doelstellingen zijn om uit te werken in een grafisch design. Samen met mijn collega’s van Kwaaijongens kunnen we complete projecten aannemen, deze met één en dezelfde kwaliteit en service afleveren en hebben onze klanten maar één aanspreekpunt, wel zo handig! Creabron is meer dan een freelance DTP-er of reclamebureau, ik bied de full-service! Ik bundelen mijn krachten, denk mee, schakel snel en deel kennis om bedrijven zowel online als offline op te laten vallen.