Wil jij ook een logo en huisstijl ontwerp waarmee je professioneel kunt ondernemen.

Logo ontwerp

Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf of winkel. Meestal heb je al een idee en ook al een naam hoe je bedrijf gaat heten? Maar dan…
Mag je opzoek naar iemand die een logo ontwerp en eventueel een complete huisstijl kan maken!
En dat valt niet mee in het grote aanbod van reclamebureaus, freelancers en andere aanbieders die dat kunnen verzorgen. Het prijsverschil en de diversiteit maken het nog eens extra lastig om een juiste keuze te maken.

Huisstijl en communicatie

Meestal blijft een ontwerp niet alleen bij een logo, maar wil de klant vaak een complete huisstijl, auto of pandbelettering of ontwerp en uitvoering van een beursstand. Vandaar dat ik logo en huisstijl ook als een pakket aanbied.
Ben jij opzoek naar een ervaren ontwerper die werkt met veel passie en enthousiastme? Die naar je luistert en je eigen ideeën meeneemt in haar ontwerpen? Neem dan contact op met Creabron.

De basis van je huisstijl

De basis van je huisstijl kan bestaan uit visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en banners voor je social media kanalen. Later kan je dat uitbreiden naar een website, bedrijfskleding, pand of autobelettering, folders, of presentatie voor op je beursstand enz. Omdat het zo divers is voor iedere klant maak ik graag een offerte die het beste bij je past. Ik werk samen met andere grafische bedrijven waardoor ik een totaal pakket van reclame uitingen kan realiseren.

De kracht van Creabron is de eigenschappen van jou en jouw bedrijf verwerken in een passend logo en huisstijl waarmee je professioneel kunt ondernemen.

Ben jij al zichtbaar tijdens deze Corona periode?

creabron-designtafel-kenniscentrum-kwaaijongens

Designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens

Creabron is ontstaan uit passie en enthousiasme. Ze heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens staan.

Hieronder een aantal voorbeelden van logo ontwerpen en huisstijlen.
LET OP: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus ga niet kijken wat je mooi vindt maar kijk wat er mogelijk is.

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken, nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om je verwachtingen te inventariseren.
We maken een logo voor jouw op maat.

logo-huisstijl-ontwerp-uden-veghel

Logo en huisstijl ontwerp in regio Uden

Als grafisch vormgever richt Creabron haar vooral op klanten uit de regio van Uden, namelijk:

Uden – Veghel – Eindhoven – Den Bosch – Oss – Nijmegen – Mill – Schaijk – Zeeland – Heesch – Nistelrode.

Deze regionale aanpak houdt de lijnen kort, hetgeen goede contacten stimuleert! Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van je bedrijfsactiviteiten, het in overleg bepalen van materiaal of kleurstelling voor drukwerk, het presenteren van de logo ontwerpen en / of huisstijl.

Heb je al een logo? Dan kunnen wij ook alleen een huisstijl ontwerpen zodat je professioneel overkomt bij jouw klanten of bezoekers en we creëren samen een duidelijke herkenbare uitstraling. We gebruiken de eigenschappen van je bedrijf, de juiste doelstelling en gebruiken de kleuren, vormen en/of lettertypes uit je logo.

logo-ontwerp-creabron

Prijzen

Ontwerp en vormgeving is echt maatwerk en daarom licht ik liever mijn prijzen persoonlijk toe. Maar om een eerste indruk te krijgen vindt je hier alvast wat basisonderdelen met de richtprijzen

Ontwerp logo + huisstijl elementen: € 600,00 excl. BTW

  • 1 uur doorspreken
  • moodboord*
  • 3 verschillende schetsontwerpen van logo
  • 2 a 3 correctie rondes
  • 1 uitgewerkt en gepresenteerd
  • meerwerk € 65,- per uur

*samenstelling van elementen zoals vorm, kleur en lettertypes die je later weer kan doorvoeren in verschillende uitingen zoals visitekaartjes, website, autobelettering, folders enz.

Benieuwd wat jouw kosten / investering zal zijn? Neem even contact met op en Creabron maakt een offerte op maat.

Persoonlijk en betrokken

Creabron is partner van Kwaaijongens.
Wat bestaat uit een team van specialisten die goed zijn op ieder hun eigen vakgebied. Wij zijn meer dan een reclamebureau of webbureau of communicatie…. vul maar in. Wij bundelen onze krachten, denken mee, schakelen snel, delen kennis en passie om jouw bedrijf zowel online als offline op te laten vallen.
We vangen elkaar op tijdens vakanties en evt. ziekte en kunnen elkaar motiveren om de juiste creativiteit in ons naar boven te halen.

In onze creatieve oplossingen denken wij graag in kleur en beeld

In onze portfolio staan een aantal projecten om een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is. Maar we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat we elkaar beter leren kennen en bespreken wat je wensen zijn.

Want eigenlijk is alles wel mogelijk in een creatieve oplossing met de juiste vorm en kleur om tot het gewenste resultaat te komen van jouw logo en/of huisstijl.

Enkele relaties aan het woord

Mijn ervaringen met Creabron zijn heel positief. Erg persoonlijke benadering wat leidt tot een mooi eindresultaat. Ik ben heel tevreden met het ontworpen logo en visitekaartje.

Hoi Anke!

Yes precies wat ik bedoel. Is t nog mogelijk een beetje minder wit en nog ietsje meer kleur op t wit? Dan zijn we t helemaal eens!

Top gedaan, bedankt voor de fijne samenwerking zo op afstand snap je me toch, knap!!!

Met Anke hebben we een perfect passend verlengstuk van onze marketingafdeling. Met haar creativiteit, snelheid en accuraatheid kunnen we snel uitingen die passen binnen onze huisstijl en onze strategie verspreiden. Dit alles met een soepel en plezierig verlopende samenwerking.

We zijn bijzonder tevreden over de contacten met Anke en haar accuratesse in het overleg over de uitvoerbaarheid van haar (concept)plannen. Ze wil haar verbeelding volledig de vrije loop laten maar houdt altijd rekening met de technische mogelijkheden. In goed overleg zoeken wij daar dan samen de grenzen in op. Het is voor ons een uitdaging om haar bijzondere originele ideeën om te zetten in werkelijkheid. Ze inventariseert tot in de kleinste details het hele traject, inclusief tijdsplan en budget, en dat resulteert in uiterst tevreden klanten.

“Onze organisatie is sterk groeiende, wij wilden daarom een nieuwe huisstijl met bijbehorende merkmanual implementeren. Daarnaast vervangen wij regelmatig de banners op onze site, zijn we actief op social media en geven wij prijskranten uit . Ook worden onze verpakkingen voorzien van een nieuwe stijl. Voor deze zaken hebben wij Anke ingehuurd.

Anke zorgt ervoor dat de huisstijl correct wordt gebruikt, brengt creativiteit in onze uitingen en geeft zelfs goede tips voor social media. Anke werkt zorgvuldig en is daarnaast een prettige “collega”.  Anke is van alle creatieve markten thuis en wij kunnen haar van harte aanbevelen wanneer men grafisch en communicatief naar een hoger niveau wil.”

Graag wil ik hierbij onze waardering uitspreken voor de activiteiten die Anke voor onze bedrijven in India verricht.

Anke kreeg het verzoek om alle zaken van een ander over te nemen, de nodige wijzigingen aan te brengen en dat alles met enige spoed te realiseren.

Anke heeft zich hier volledig op gestort en naar volle tevredenheid afgewerkt.

De communicatie was en is uitmuntend. Ze geeft keurig aan wanneer we de resultaten kunnen verwachten en houdt zich steeds aan de deadlines.

De inhoud van haar werkzaamheden zijn correct en behoeft nauwelijks tot geen aanpassingen.

Het is daarom prettig met Creabron (Anke) samen te werken.

Daarbij komt nog dat ook de prijs die ze berekent reëel is en hierover zijn goede afspraken te maken.

We zijn tevreden met haar inspanningen en hopen op een langdurige zakelijke relatie.

Met vriendelijke groeten,

namens Five Wheels Private Limited India

Easy Move India

Dialec Medical Services Private Limited India

Tijdens het ontwikkelen van logo en huisstijl elementen voor HOES-reizen heb ik prettig met Anke samengewerkt. Anke heeft zich goed verdiept in waar de reisorganisatie voor staat. Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. En dat is erg prettig. Paul

Bijzonder prettig met Anke te werken, heel creatief en daarnaast praktisch en hands-on. Voor Van Zoggel Betonboringen maakte Anke een volledig nieuwe huisstijl, waar we erg tevreden over zijn.

Samen met Anke Verbeek en enkele leerkrachten van ’t Mulderke een kwartetspel bedacht wat direct gekoppeld is aan onze top 10 (visie). Anke denkt creatief en proactief mee. Is betrouwbaar met de afspraken die worden gemaakt en zorgt voor een prachtig eindproduct waar we ontzettend trots op zijn! Creabron is een fijne samenwerkingspartner.

Anke van Creabron heeft mijn verwachtingen overtroffen als het gaat om het ontwerp van mijn logo en huisstijl. Ik ben trots op het eindresultaat en blij dat ik voor Creabron heb gekozen. Een echte aanrader!!

Werken nu al enige tijd samen met Creabron en zijn hier erg over te spreken. Krijgen snelle respons en levert mooie ontwerpen.