DTP werkzaamheden voor internationaal bedrijf Easymove

Opdracht

Voor Easymove, een bedrijf uit India gerund door een Nederlandse eigenaar, verzorg ik al jaren hun DTP werkzaamheden. Van visitekaartjes tot rolstoel brochures, spandoeken en stickers.

Bram vindt het prettiger om deze uitingen in het Nederlands te bespreken en uit te werken. In India hebben ze toch net een andere denkwijze en manier van werken.

DTP visitekaartjes vormgeven

Missie

Mijn missie voor deze klant is een efficiënte werkwijze waarbij ik ervoor zorg dat de reclame-uitingen snel gerealiseerd worden. Dit is wederom een mooi voorbeeld van onze langdurige samenwerking.

Doordat ik een database bijhoud van alle uitingen die gemaakt zijn, kan ik deze jaarlijks terug laten komen waarbij ik (indien nodig) het design kan restylen. Samen zorgen we ervoor dat de huisstijl van Easymove India op een professionele manier toegepast wordt in verschillende reclame-uitingen.

DTP werkzaamheden voor spandoek

Resultaat

Door korte en duidelijke lijnen in onze communicatie hebben we een fijne samenwerking opgebouwd. Meedenken, ontwerpen en DTP werkzaamheden van nieuwe commerciële uitingen is dan elke keer

weer een creatieve bron van inspiratie. Hierbij komen grafische programma’s zoals Photoshop, Illustrator en Indesign regelmatig aan bod.

Ik houd rekening met de wensen van de klant, hun doelgroep en eventuele bestaande huisstijl elementen. Met de juiste kleuren, vormen en typografie zorg ik ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Mijn diensten lijken heel divers, maar ze hebben allemaal te maken met de juiste vormgeving en uitstraling. Of het nu gaat om een logo ontwerp of het vormgeven van een beursstand of brochure. De doelstelling, doelgroep en wensen van de klant moeten altijd op elkaar aansluiten en uniek passen bij het bedrijf. Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel. Deze kernwaardes zorgen ervoor dat klanten voor mij, Creabron, kiezen.

opmaak brochure voor Easymove India

Heb jij ook DTP werkzaamheden die je wil uitbesteden?

Creabron kan een perfect passend verlengstuk zijn. Ik vul aan waar nodig. Met mijn creativiteit, snelheid en accuraatheid verspreid ik uitingen die passen binnen jouw huisstijl en strategie. Ik ga graag voor je aan de slag, bijvoorbeeld als freelance DTP-er.

sticker ontwerp en realisatie

Weet jij het verschil tussen een DTP’er en grafisch vormgever?

Twijfel je over welk vakspecialist je het liefst inhuurt? Lees dan eerst eens mijn blog: Wat is een DTP-er?

Onze samenwerking

Ik heb voornamelijk contact met Bram, de Nederlandse directeur. We communiceren meestal via de mail. Aan de hand van zijn vraag maak ik een voorstel waarna ik praktisch aan de slag ga. De opdrachten die Creabron tot nu toe gerealiseerd heeft, zijn onder andere visitekaartjes, brochures, reclameborden en stickers.

Natuurlijk ben ik ook in te huren als grafisch vormgever of DTP’er in de regio Eindhoven of Den Bosch.

Heb jij hulp nodig met jouw reclame-uitingen? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder!

Grafisch vormgever Anke Verbeek

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig

Bij DTP werkzaamheden let ik op de volgende zaken

 • Is het in lijn met de huisstijl?
 • De kwaliteit van de afbeelding
 • Voldoet het aan het formaat van de gewenste reclame drager?
 • Herkenbaarheid uitstralen
 • Origineel en uniek zijn

– Bram zijn reactie –

Graag wil ik hierbij onze waardering uitspreken voor de activiteiten die Anke voor onze bedrijven in India verricht.

Anke kreeg het verzoek om alle zaken van een ander over te nemen, de nodige wijzigingen aan te brengen en dat alles met enige spoed te realiseren.

Anke heeft zich hier volledig op gestort en naar volle tevredenheid afgewerkt.

De communicatie was en is uitmuntend. Ze geeft keurig aan wanneer we de resultaten kunnen verwachten en houdt zich steeds aan de deadlines.

De inhoud van haar werkzaamheden zijn correct en behoeft nauwelijks tot geen aanpassingen.

Het is daarom prettig met Creabron (Anke) samen te werken.
Daarbij komt nog dat ook de prijs die ze berekent reëel is en hierover zijn goede afspraken te maken.
We zijn tevreden met haar inspanningen en hopen op een langdurige zakelijke relatie.

Met vriendelijke groeten,

Bram van den Boom |  Five Wheels Private Limited India | Easy Move India | Dialec Medical Services Private Limited India