• kwartetspel-tmulderke-grafisch-vormgeving-creabron-4

GRAFISCHE VORMGEVING OP MAAT – UDEN

Kwartetspel voor basisschool ‘t Mulderke

Ik geloofde mijn oren niet toen ik de vraag kreeg of ik ook een kwartetspel kon vormgeven en realiseren… Tuurlijk kan ik dat! Super leuk om te doen. Ik had eerder al moodboards gemaakt van de tien categorieën die de school gebruikt als basis in hun lesaanbod.

In de stijl van de moodboards zijn we verder gaan denken en hebben we samen met een aantal leerkrachten een kwartetspel ontwikkeld die voor zowel de onderbouw als de bovenbouw leuk en leerzaam is om mee te spelen.

moodboards-tmulderke-grafisch-vormgeving-creabron

Zoek jij ook een bedrijf die de kenmerken en verkoopboodschap op de juiste manier vertaald in een creatieve uiting om weg te geven of misschien wel te verkopen aan je doelgroep?
Creabron gaat vol met passie aan de slag voor de juiste grafische vormgeving op maat!

kwartetspel-tmulderke-grafisch-vormgeving-creabron
kwartetspel-tmulderke-grafisch-vormgeving-creabron-2

Ontstaan van het kwartetspel

Basisschool ’t Mulderke heeft de volgende vraag gesteld aan leerlingen, ouders en oud-leerlingen:

Wat wil jij dat we jou allemaal meegeven in je rugzak als je onze school in groep 8 verlaat?

Het antwoord op deze vraag hebben ze samengevat in tien categorieën. Deze categorieën zijn ook de basis voor dit kwartetspel. Iedere categorie heeft zijn eigen kleur. Op de kwartetkaart kun je op het grote plaatje zien welk onderdeel van de categorie je in handen hebt. Je ziet namelijk een rondje in het plaatje staan. Ook is het onderdeel dat je in handen hebt donkerblauw gekleurd in het onderste gedeelte van de kwartetkaart.
Het tekeningetje dat hierbij hoort staat hier nog een keer afgebeeld. Op deze manier kunnen de jongste kinderen van de school dit kwartet ook spelen!

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
kwartetspel-tmulderke-grafisch-vormgeving-creabron-3

“Samen met Anke Verbeek en enkele leerkrachten van ‘t Mulderke een hebben we een kwartetspel bedacht wat direct gekoppeld is aan onze top tien (visie). Anke denkt creatief en proactief mee. Ze is betrouwbaar met de afspraken die worden gemaakt en zorgt voor een prachtig eindproduct waar we ontzettend trots op zijn! Creabron is een fijne samenwerkingspartner.”

Martijn Schoonaard – directeur ‘t Mulderke

In onze portfolio staan meer voorbeelden van grafische vormgeving.
Let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Ik denk graag met de klant en het bedrijf mee en streef naar langdurige samenwerkingen zodat ik regelmatig de klant van dienst kan zijn met mijn creatieve geest en vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Persoonlijke kerstkaarten
 • Uitnodiging personeelsfeesten
 • Belettering van pand of wagenpark
 • Kalenders
 • Beurspresentatie
 • Folder voor een nieuwe dienst of product
 • Eigenlijk is alles wel mogelijk op aanvraag

Creabron regio Uden, Oss en Nijmegen

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in het (dorpje) Zeeland, vlakbij Uden. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Buiten grafische elementen zoals een kwartetspel, folders, spandoeken, autobelettering, maken we ook logo ontwerpen en huisstijlen . Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, hosting en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om jouw verwachtingen te inventariseren.

We maken alle grafische vormgeving op maat.