• Samen jouw social media kanalen optimaal inzetten

    Creabron-Grafisch-vormgever-Uden-Anke-Verbeek
  • Creabron-Grafisch-vormgever-Uden-Anke-Verbeek

Wil jij meer uit je social media kanalen halen? Maar je weet niet precies hoe? Creabron helpt, adviseert of leert je graag de juiste mogelijkheden.

Social media coaching

Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelstellingen, wensen en behoeften. We kunnen je op verschillende manieren helpen op het gebied van social media marketing.
Tijdens een coaching sessie sparren we over de omgang met social media. Hoe kunnen we dit beter inzetten? Hoeveel tijd en kennis heb je zelf om ermee bezig te zijn? Vraag alles wat je wilt weten over social media!

Social media cursus/training 1 op 1

Wil jij praktisch leren omgaan met social media? Wij geven cursussen die bestaan uit meerdere dagdelen waardoor je tussendoor zelfstandig kan oefenen en de lesstof kan toepassen. Als je tussendoor vragen hebt of het lukt niet helemaal, kunnen we die de volgende sessie weer bespreken. Op deze manier wordt de behandelde stof beter opgenomen!

Interesse? Vul een inschrijfformulier in en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Inschrijfformulier >

Social media overname

Bij social media overname neemt Creabron niet letterlijk je gehele social media over, maar zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de gewenste manier aanwezig is op de juiste social media platformen. We gaan doelen bepalen en bekijken waar jouw doelgroep aanwezig is. We kunnen in overleg de taken overnemen waar je zelf geen tijd voor hebt. Bijvoorbeeld een aantal van onderstaande onderdelen of juist alles zodat jij bezig kan zijn met je bedrijfsactiviteiten waar je goed in bent en die je leuk vindt om te doen en alleen hoeft te reageren op je doelgroep, klanten en volgers.

  • De juiste foto’s en afbeeldingen maken
  • De juiste teksten en of quotes
  • De verschillende soorten berichten
De kracht van Creabron is de eigenschappen van jou en jouw bedrijf te verwerken in een passende vormgeving en content op de gewenste social media kanalen.
Social-media-header

Social media headers

De grote foto’s bovenaan je social media kanalen kan je zien als de etalage van je bedrijf. Hierin kun je jouw belangrijkste producten, dienst of activiteit laten zien waardoor jouw doelgroep geprikkeld wordt en geïnteresseerd wordt (binnen te lopen) in je bedrijf.

Het is belangrijk dat de afbeelding aan het juiste formaat en resolutie / kwaliteit voldoet om hetgeen te bereiken wat jij graag wilt. Creabron geeft daar graag mee vorm aan. Neem eens vrijblijvend contact op wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

  • Je kan er bijvoorbeeld een boodschap of passende quote inzetten.
  • Een aanbieding of uitnodiging van je nieuwste training of opening winkel.
  • Een gratis weggever of actie die verwijst naar de knop meer informatie of contact.
contentkalender-creabron

Contentkalender

Een kalender waar maandelijks gepland staat wat voor soort berichten je gaat plaatsen en op welk social media platform. Creabron maakt een contentkalender met voorbeeld berichten: wij leren jou doeltreffende, leuke en creatieve content maken die aansluit bij je bedrijf en datgeen dat je naar buiten wilt brengen. We zorgen voor onderscheid in het type social media, aangezien niet ieder bericht geschikt is voor ieder platform.

social-media-optimaliseren

Optimaliseren

Samen bespreken we wat de doelstellingen, de doelgroepen en de belangrijkste kernwaarden van je bedrijf zijn, zodat we weten wat en voor wie we aan de slag gaan.

Creabron loopt alle instellingen na van jouw social media pagina(s) en bekijkt of teksten en lay-out verfijnt kunnen worden. Daarnaast wordt bekeken hoe de overige online marketing uitingen, zoals een website, blogs en nieuwsbrieven hierbij aansluiten en of deze media geoptimaliseerd kunnen worden.

We geven eventueel ook training waarin we de beheerder (en eventuele collega’s) van de social media pagina(s) instrueren en alle mogelijke functies van het betreffende platform bespreken. Hiertoe behoort ook de uitgebreide statistieken- en advertentiemodule in het geval van Facebook.

Persoonlijk en betrokken

Creabron is partner van Kwaaijongens.
Wat bestaat uit een team van specialisten die goed zijn op ieder hun eigen vakgebied. Zoals fotografie, vormgeving en teksten schrijven. Deze krachten bundelen we graag om jouw social media marketing naar een hoger niveau te tillen. 

In mijn creatieve oplossingen denk ik graag in kleur en beeld

Creabron helpt je graag verder in onderstaande diensten.