Website realisatie voor jouw bedrijf

Ben jij online ook al professioneel zichtbaar?

Wil jij jouw bedrijf online professioneel over laten komen?

Een website ontwikkelen of een webshop laten maken die betaalbaar én vindbaar is? Creabron helpt je graag om dit te realiseren. Ik denk met jou mee over de doelen van jouw website, wie je doelgroep is en hoe we deze het best kunnen bereiken met de juiste kleurstelling, lettertype en opbouw van de website. Samen zorgen we ervoor dat jouw website uitdraagt waar jouw bedrijf voor staat. Dit doen we aan de hand van een mooie en functionele vormgeving.

Creabron bouwt websites in een vast template van WordPress. Aan de hand van je budget zet ik een basis opzet neer. Zo kan je op een later moment zelf pagina’s toevoegen of aanpassen. Je kunt dit natuurlijk ook aan mij overlaten als je dat liever wilt.

Alle websites die Creabron ontwikkelt zijn responsive. Dat wil zeggen dat jouw website op ieder schermformaat goed wordt weergegeven. Zo bied jij jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring op zowel mobiel als desktop.

Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat jouw website goed wordt gevonden en daarnaast ook zoekmachinevriendelijk is. Daarom zorg ik ervoor dat de basis van jouw website goed staat, waarna je ervoor kunt kiezen om de optimalisatie zelf uit te bouwen door middel van SEO. Ook is het mogelijk om een beroep te doen op Kwaaijongens, de partner van Creabron.

Samen gaan we een perfecte website ontwikkelen die voldoet aan al jouw wensen. Met één aanspreekpunt, dezelfde kwaliteit en service.

Maak een afspraak

– Een greep uit mijn webdesigns –