Creabron is partner van Kwaaijongens uit Uden – Zeeland

Maar wat houd dat nu eigenlijk in…?
Ik, Anke Verbeek oprichter van Creabron geloof in krachten bundelen en juiste samenwerkingen. En daarom heb ik mij aangesloten bij het team van Kwaaijongens. Een full-service internet- & communicatiebureau. Het ontwerpen en vormgeven van grafische designs kan ik op verschillende manieren inzetten, zowel online als offline. Creabron denkt mee in het ontwikkelproces en zoekt wat de belangrijkste doelstellingen zijn om uit te werken in een grafisch design. Regelmatig door een coachingsessie vooraf waaruit de unieke eigenschappen en diensten van de klant helder worden, de juiste kleuren, vormen en taalgebruik waarmee we klanten zichtbaar kunnen maken op verschillende manieren bij hun gewenste doelgroep.

Ik geloof erin dat je doormiddel van goed samenwerken en gebruik maken van elkaars kennis en expertise je veel meer kunt bereiken en klanten een totaalpakket kan aanbieden met alle verschillende diensten professioneel uitgewerkt.

Creabron heeft haar designtafel in het Kenniscentrum van Kwaaijongens staan.

Het Kwaaijongens kenniscentrum is ons gezamenlijke kantoor maar ook de plaats waar alle disciplines van onze dienstverlening samenkomen. Het is een plek waar Creabron in samenwerking met Kwaaijongens ondernemers helpen vanuit onze passies en eigen ondernemerschap.

Een voorbeeld van klant en opdracht

Maarten van de Sande komt via de website van Kwaaijongens kennismaken met Eric Reuser, hij verteld dat hij een eigen bedrijf gaat starten en meteen professioneel voor de dag wil komen. Hij heeft een logo ontwerp, huisstijl waaronder briefpapier, enveloppen en visitekaartje nodig en een website. Eric vertel Maarten wat Kwaaijongens allemaal voor diensten heeft en wie hun partners zijn Sharon Willems Fotograaf en Lotte en Creabron voor de grafische ontwerpen en vormgeving.

Na het prettige gesprek maakt Eric een prijsindicatie van alle diensten die Maarten graag wil afnemen en wachten we tot definitief akkoord.
Ja Maarten besloot om met ons in zee te gaan en toen heeft Creabron een gesprek met hem ingepland om ook kennis te maken en aan te horen wat hij graag wil gaan uitstralen, wat hij wel en niet mooi vindt en vertel ik hoe mijn manier van werken is. Dan heb ik 2 tot 3 weken de tijd om een logo en huisstijl te ontwerpen. Die heb ik gepresenteerd (online) aan de klant. Daarna nog wat fine tunen en toen was het definitief.

Lisa is aan de slag gegaan met het webdesign in dezelfde stijl als de huisstijl. Dominique zet de technische kant van de website neer en Lisa redigeert de aangeleverde teksten voor in de website. Soms schrijft ze zelfs de teksten naar aanleiding van een interview als een klant niet zo goed is in teksten schrijven.

Tegelijkertijd heeft Sharon nog een fotosessie met Maarten gepland om wat persoonlijk beeldmateriaal te maken voor op zijn website. Zodra de website naar wens is zorgt Roel dat het software technisch goed in elkaar zit en zet hij de website live en zorgt voor dagelijkse back up, veilig mailverkeer en snelle hosting.

Samenwerken met Kwaaijongens betekent:

  • Gepassioneerd werken
  • Kiezen voor praktische oplossingen
  • En de juiste specialist bij het project betrekken voor een optimaal resultaat!

Door onze samenwerking zijn wij meer dan een reclamebureau of webbureau of communicatie…. vul maar in.

Wij bundelen onze krachten, denken mee, schakelen snel, delen kennis en passie om jouw bedrijf zowel online als offline op te laten vallen.

Wil jij ook gebruik maken van onze verschillende diensten voor je bedrijf?
Wat uniek, sterk en herkenbaar is?

Laten we dan eens kennismaken!

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. En in samenwerking met Kwaaijongens realiseren we complete projecten van A tot Z.

grafisch vormgever

Creabron is een reclamebureau en grafisch vormgever in één. Met veel passie bied ik, Anke, creatieve oplossingen om bedrijven offline en online professioneel vorm te geven. Heb je nog vragen over je huisstijl? Neem contact met mij op.

Creabron staat voor creatieve inspiratiebron. Ik ben graag jouw inspirator en ik zet mijn talent op een spontane en beweeglijke manier in. Ik heb discipline en houd ervan om mijn werk vakkundig en op een praktische manier uit te voeren. Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Lees dan hier verder >>>