Zichtbaar met een flyer of folder tijdens corona

• Had je voor de corona-crisis fysiek contact met je klant? 

• Waren jouw werkzaamheden vooral offline van belang? 

• Stuur je klanten een persoonlijke kaart of laat een folder maken die past bij je bedrijf en laat zien wat je oplossing is in deze tijd. 

• Blijf in contact en stuur ze de juiste richting op!

Creabron denkt met je mee en zorgt dat jouw bedrijf zichtbaar wordt.

  • Juiste doelstelling
  • Goed design
  • Huisstijl doorvoeren
  • Teksten kort en krachtig
  • Opvallende contactbutton

Kan jouw bedrijf of organisatie in deze roerige tijden toch actief zijn?

Vanaf nu kun je op een veilige manier je boodschap verspreiden met antivirale en antibacteriële flyers en folders. Heb je nog geen eigen ontwerp? Creabron laat jouw bedrijf of organisatie meer opvallen op een veilige manier!

Zie nieuwe mogelijkheden en kansen!

Door nú over een aantal zaken na te denken,

  • Verkoop je nu nog het juiste product, dienst, prijs en assortiment.
  • Kijk naar je huidige product of dienst. Kan dat met de voorlopige 1,5 meter afstand nog gerealiseerd worden? Ontdek alternatieven.
  • Wat ga je straks doen als je weer open mag? Hoe ga je de verwachte drukke periode opvangen? Langere werktijden? Avondopenstelling? Wat wijzigt er in je personeelsplanning? Communiceer dat op tijd naar je klanten en intern.

Als je straks weer open kan of je diensten weer kan oppakken als voor de crisis, dan is het van belang dat je klanten jou niet vergeten zijn. Daarom is het goed om nú zichtbaar te blijven en te kijken hoe je klanten kan vasthouden in de 1,5 afstandsperiode. Kijk naar kansen en mogelijkheden met jouw diensten en/of producten.

Zet je gedachten om van “help mij” naar “hoe help ik mijn klanten”

Doe iets extra’s voor je klant, zodat de aangepaste regels van 1,5 meter afstand geen belemmering meer is. Zie het als een leuk extraatje, zodat je waardering krijgt voor wat je doet.

Wat is nou een goed flyer ontwerp?

De juiste vormgeving van beeld, lettertype, hoeveelheid tekst en kleuren maakt het ontwerp vaak goed. Het zorgt voor symmetrie en vergroot de leesbaarheid van de flyer. Vaak ben je geneigd de hele flyer vol te proppen met teksten en afbeeldingen, niet doen! Bij een flyer is minder juist vaak meer. Zorg dat de lezer nieuwsgierig wordt naar meer! We sturen de lezer van de flyer naar de gewenste locatie waar meer informatie of contact te vinden is. Daarom is de juiste doelstelling nodig.

“Contact maken met je klant en zorgen dat zij een leuke ervaring hebben. Dat zit hem juist in de kleine en persoonlijke dingen. Daar zit de waarde voor je merk. Je laat zien dat je niet uit coronapaniek handelt, maar er juist voor ze bent met een extra glimlach.”

Prikkel de ontvanger tot actie, juist nu!

Creabron denkt met je mee en zorgt dat jouw bedrijf zichtbaar wordt of blijft met de juiste flyer of folder. Het doel van je flyer of folder is meestal dat je wilt dat de ontvanger iets gaat doen. Contact opnemen, het juiste product koopt of op je website verder wilt lezen voor meer informatie.

Ga ervoor en laat zien dat je er bent. Kijk naar die mogelijkheden en kansen.
Echt waar, die zijn er voor iedereen!

Kom je er niet uit? Laat het weten, dan doen we het SAMEN.
Creabron heeft haar designtafel in dorp Zeeland vlakbij Uden, Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Mijn passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld te creëren en jouw doelstelling te behalen.

Creabron geeft het SAMEN vorm

Ik snap dat je nu geen hoge budgetten hebt, maar let op; het is juist nú o-zo belangrijk dat je zichtbaar blijft. Laten we samen kijken wat er mogelijk is binnen jouw budget en dienstenpakket.

Creabron geeft nog meer vorm. Lees hier meer over grafisch vormgeving op maat

grafisch vormgever

Creabron is een reclamebureau en grafisch vormgever in één. Met veel passie bied ik, Anke, creatieve oplossingen om bedrijven offline en online professioneel vorm te geven. Heb je nog vragen over je huisstijl? Neem contact met mij op.

Creabron staat voor creatieve inspiratiebron. Ik ben graag jouw inspirator en ik zet mijn talent op een spontane en beweeglijke manier in. Ik heb discipline en houd ervan om mijn werk vakkundig en op een praktische manier uit te voeren. Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Lees dan hier verder >>>