• autobelettering-justfit-uden-creabron-3

BELETTERING UDEN

Autobelettering voor Justfit Uden

Bülent Yetilmis is de personal trainer van Justfit. Hij wilde graag opvallen met zijn auto. Zijn rijdende visitekaartje in Uden en omgeving. Iedereen die wil gaan sporten kan er niet meer omheen. Bij Justfit sport je met plezier, het geeft je energie en je bouwt snel meer kracht op.

De auto op zich is relatief klein, maar dat wil niet zeggen dat we er niks mee kunnen…

WAAR WE OP LETTEN BIJ EEN AUTO OF BUSBELETTERING

  • Passend bij het bedrijf
  • Herkenbaarheid uitstralen
  • Duidelijk leesbaar

Het ontwerp proces

Hoe zorg ik dat de auto opvalt met een zo groot mogelijk logo? Dat was de uitdaging! Hier kwam ook bij dat we een opvallende ”opendag” sticker toe wilde voegen, die er later weer vanaf gehaald kon worden. Het totaalbeeld moest hierbij wel een mooi geheel blijven vormen.

autobelettering-ontwerp-justfit-uden-creabron

Autobelettering ontwerp op maat

3 Belangrijke uitgangspunten

Nadat ik mij had verdiept in de huisstijl van Justfit kwam ik op onderstaande punten om aan de ontwerpen te beginnen;

  1. De 3 krachtige woorden plezier, energie en kracht kwamen van zijn website af.
  2. De opvallende huisstijlkleur oranje in combinatie met grijs geeft een mooi geheel.
  3. Justfit is gevestigd in Uden en dat mag/moet gezien worden.

Creabron is onder andere gespecialiseerd in autobelettering, vrachtwagenbelettering, carwrapping en gevelreclame. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken. Belettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Kunnen we iets voor je betekenen?

autobelettering-justfit-uden-creabron
autobelettering-justfit-uden-creabron-4

Als we het doen, doen we het opvallend goed!

Creabron bespreekt graag de boodschap die je wil overbrengen aan jouw doelgroep.
Heb je al een logo en huisstijl die we eventueel op de auto of bus kunnen laten zien?
Wil je gezien worden of juist herkenbaarheid uitstralen?

Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag!
Voor snel contact bel: 06-49602692

Dit project geeft een indruk van wat er mogelijk is, maar ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen bespreken wat je wensen zijn.

Want eigenlijk is alles wel mogelijk in een creatieve oplossing met de juiste vorm en kleur om tot het gewenste resultaat te komen van jouw bus of auto belettering. We houden rekening met de maten van het voertuig en eventueel ramen, schuifdeuren en handvaten die het totaalbeeld verstoren.

In mijn portfolio staan meer voorbeelden van belettering en signing.
Let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op.

CREABRON REGIO UDEN, OSS EN NIJMEGEN

Creabron heeft haar designtafel in (dorpje) Zeeland vlakbij Uden. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio’s Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief, maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een bak koffie en om even te sparren. Buiten bus of autobelettering maken we ook logo ontwerpen, huisstijlen en andere grafische elementen. En in samenwerking met Kwaaijongens maken we ook websites, webshops, hosting en SEO (zoekmachine optimalisatie). Gewoon omdat we de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel:

06-49602692

Relatie aan het woord

Anke heeft oog voor detail, zij kan goed de kern van je boodschap vertalen naar een creatief ontwerp! Ze komt haar afspraken goed na. Ik ben heel blij dat ze in een korte tijd het ontwerp klaar had en ik met mijn visitekaartje rond kon rijden! Werken met creaborn raad ik iedereen aan!