• realisatie van gepersonaliseerde camper voor camping aachterum uit erp

BELETTERING CAMPER – ERP

Voor camping Aachterum een camper gepersonaliseerd

Mieke en Ben – eigenaren van de minicamping Aachterum in Erp – hadden een leuke camper/bus op de kop getikt. De camper verhuren ze als glamping slaapplek. Ze hadden de camper aan de binnenkant al leuk opgeknapt, maar met de buitenkant wilde ze ook iets unieks. Ze hadden alleen geen idee hoe en wat… Het enige wat ze wisten, is dat het er gaaf uit moest zien voor jonge mensen en iets oudere mensen. “Iets met vrolijke bloemen ofzo”, gaf Mieke aan.

Voor het bedenken van een tof ontwerp, wilde ik eerst weten waar de camper op de minicamping komt te staan. Ik kreeg een leuke rondleiding op hun camping. Tijdens de rondleiding gaven ze aan dat ze eigenlijk ook op zoek zijn naar iemand die hun kan helpen om meer sfeer op het campingveld te creëren. Ze kunnen zelf heel veel, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen.

En laat dat nou net mijn passie en uitdaging zijn om sfeer, beeld en doelstelling goed samen te brengen, zodat het aanspreekt bij de doelgroep.

En dat is iets dat ik al vaker heb verteld. Als grafisch vormgever maakt het mij niet uit of ik nu een logo mag ontwerpen, een busbelettering of in dit geval een moodboard met sfeerbepaling van het campingveld mag ontwikkelen. Het heeft allemaal met de juiste combinatie van beeld, kleur en vormen te maken. Ik luister naar de klant, hun vraag, de doelstelling en wie hun doelgroep is. Dan ga ik mij daarin verdiepen en pas ik mijn creatieve brein toe.

Waar we op letten bij een belettering ontwerp

 • De mogelijkheden zijn afhankelijk van de ondergrond / ruimte
 • Herkenbaarheid uitstralen
 • Duidelijk en leesbaar van een afstand
 • Opvallend voor de juiste doelgroep

Een aantal voorbeelden van ontwerp tot realisatie

belettering voor op camper of bus
 • Basis bus / camper
voorbeeld idee klant camper personaliseren
 • Idee klant uitgewerkt
tweede voorbeeld belettering op camper
 • Ontwerp vanuit Creabron visie

Een campingveld personaliseren en het beletteren van een camper is niet het enige wat we voor deze campingeigenaren kunnen betekenen. Er is nog veel meer mogelijk, zoals bewegwijzering in de stijl van de camping, opvallende vlaggen bij de entree van de camping en het ontwerpen van reclameborden voor aan de weg of bij de ingang van de camping.

Heb je al een logo of huisstijl van je camping? Creabron komt graag bij je langs op de camping om te bespreken hoe we jouw camping meer kunnen laten opvallen en dat de doelgroep het aanspreekt en graag wil komen kamperen. We geven het samen een eigen identiteit!

Onze samenwerking met minicamping Aachterum

Ik ben begonnen met het ontwerp op de camper/bus met hulp van Photoshop. Het idee van de klant met vrolijke, grote bloemen en mijn eigen idee om de bus te beletteren met een print van natuurlijke bloemen is een goede combinatie geweest. Ik heb gekozen voor belettering met een print van natuurlijke bloemen, zodat de bus een beetje wegvalt in de natuurlijke omgeving, maar ook weer opvalt door zijn opvallende grootte. Aan de voorkant een vrolijk gezichtje voor de kinderen. Dit nodigt kids uit om lekker achter het stuur kruipen, alsof ze in een echte bus rijden. Ook had ik nog een bloembak en raamluiken bedacht voor de unieke uitstraling en het glamping gevoel, maar daar moesten Mieke en Ben nog even goed over nadenken en dat kan later nog extra toegevoegd worden.

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
moodboard van sfeerbepaling camping aachterum creabron

Sfeerbepaling voor de camping

De sfeerbepaling is ook in natuurlijke stijl met veel bloemen en grappige elementen die herkenbaar zijn voor campinggasten. Hierdoor is het voor campinggasten niet meer nodig om zelf nog veel gezellige aankleding mee te nemen. Ideaal!

Tijdens het ontwerpen van de sfeerbepaling heb ik er rekening meegehouden dat Mieke en Ben het zelf kunnen uit gaan voeren naar aanleiding van het moodboard/sfeerbord. De gezelligheid en de voordelen van glamping wordt met de nieuwe sfeerbepaling zelf geproefd door alle gasten ook die zelf met hun camper, caravan of tent komen kamperen.

En ja hoor, ze waren helemaal enthousiast en zijn lekker aan de slag gegaan. Nog niet alles tegelijk, maar ze kunnen ermee vooruit en krijgen weer veel energie en zelfs ook nog extra ideeën om toe te passen.

Minicamping Aachterum

Ben jij op zoek naar een rustige camping in Brabant? Kom dan naar de kleinschalige en knusse camping van Mieke en Ben Minicamping Aachterum. Hier vind je de rust, ruimte en de vrijheid die je zoekt. De camping ligt aan de rand van een klein natuurgebied, in de buurt van het bos en is van alle gemakken voorzien. Naast de zes reguliere plekken hebben ze vier glampingplekken, waarvan de bus/camper er één van is.

Echt een aanrader!

gepersonaliseerde camper voor camping aachterum uit erp

Hoi Anke, wat fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. De Grote Bus is een echte blikvanger geworden zeker met de grote smiley op de voorruit. De bloemenprint  geeft een mooie uitstraling en past goed bij de andere glamping plaatsen.
Het sfeerbord geeft ons een handreiking om de juiste sfeer op de camping aan te brengen. Dank daarvoor.

Groetjes Mieke en Ben van Mini Camping Aachterum in Erp

In ons portfolio staan meer voorbeelden van belettering en signing.
Let op: elk bedrijf is anders en heeft een andere boodschap naar de klanten, dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van Creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en doelstelling. Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen?

• Heb je al een logo of huisstijl?

• Wat wil je bereiken met de juiste, professionele belettering of signing?

• Op welk voertuig of reclameuiting mag het worden gerealiseerd?

Geen antwoord op de vragen? Geen probleem, dan gaan we samen op zoek naar een antwoord!

Creabron regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in het (dorpje) Zeeland, op een half uurtje van Erp af. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld te creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief, maar vinden het toch prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Buiten belettering en signing, maken we ook logo ontwerpen, huisstijlen en andere grafische elementen zoals folders, spandoeken en autobelettering. Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, verzorgen we de hosting en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om jouw verwachtingen te inventariseren.

We maken alle grafische vormgeving op maat.