• grafisch-vormgeving-presentatiemap-uden

GRAFISCH VORMGEVING PRESENTATIEMAP

Faber Diëtetiek Uden

Mariëlle Faber van Faber Diëtetiek in Uden was op zoek naar een grafisch vormgever die voor haar een screeningsformulier en presentatiemap kon maken. Het screeningsformulier en de presentatiemap zijn een leefstijl-check voor in haar diëtistenpraktijk.

Via Google kwam ze bij Creabron terecht. Tijdens een telefonische kennismaking hebben we haar doelstellingen uitvoerig besproken. Ik had een goed beeld van haar wensen. Ik heb Mariëlle eerst een voorstel gestuurd en daarna ben ik aan de slag gegaan.

Waar we op letten bij grafisch vormgeving op maat

 • Passend bij het bedrijf
 • Herkenbaarheid uitstralen
 • Consequent doorvoeren
 • Uniek in uitvoering

Een aantal voorbeelden van ontwerp tot realisatie

grafisch-vormgeving-presentatiemap-creabron-1
grafisch-vormgeving-presentatiemap-creabron
grafisch-vormgeving-formulier-Faber-uden

Wil jij ook zo’n presentatiemap grafisch vorm laten geven? Of heb je een andere reclamedrager die wel wat meer uitstraling mag hebben? Dan gaat Creabron daar graag mee aan de slag!

We maken grafisch vormgeving op maat en ontwerpen huisstijlen van idee tot realisatie. Heb je al een idee van een huisstijl of mogen wij daar eerst mee aan de slag?

Onze samenwerking

Tijdens deze samenwerking hebben we het resultaat echt sámen bereikt. Mariëlle heeft de teksten aangeleverd en ik heb via de mail een aantal schetsvoorbeelden aangeleverd. De schetsen hebben we na overleg nog wat gefinetuned. Toen het ontwerp helemaal naar wens was, heb ik het laten realiseren bij de drukkerij waar ik veel mee samen werk.

Het screeningsformulier en de presentatiemap heb ik na het drukken nog kritisch bekeken. Trots op het resultaat. Ik heb het persoonlijk bij haar afgegeven, omdat heel dit project online is verlopen en we elkaar nog niet écht ontmoet hadden. We hebben toen op gepaste afstand (Corona periode) alsnog kennisgemaakt.

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
grafisch-vormgeving-presentatiemap-Faber-uden

Nadat ik het screeningsformulier en de presentatiemap had afgegeven en nog onderweg naar huis was, stuurde ze al een berichtje…

Hallo Anke, potverdikkie, het ziet er super strak uit! Ik ben helemaal blij. Heel erg bedankt. Groetjes Mariëlle.

Dat is toch zo fijn! Daarom hou ik zo van mijn werk.

In ons portfolio staan meer voorbeelden van grafische vormgeving op maat.
Let op: elk bedrijf is anders en wilt een andere boodschap naar de klanten overbrengen, dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van Creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en de doelstelling. Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen?

• Heb je al een logo of huisstijl?

• Wat wil je bereiken met de juiste professionele vormgeving?

• Met welke uitingen / reclamedragers wil je gaan beginnen?

Geen antwoord op de vragen? Geen probleem, dan gaan we samen op zoek naar het antwoord!

Creabron regio Uden, Oss en Nijmegen

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in het dorpje Zeeland, vlakbij Uden. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief, maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Buiten grafisch vormgeving ontwerpen we ook logo’s, huisstijlen en andere grafische elementen zoals folders, spandoeken, autobelettering enzovoort. Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, verzorgen we de hosting van je website en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest. Tijdens een gesprek kunnen wij jouw verwachtingen inventariseren en verwerkelijken. We maken alle grafische vormgevingen op maat.