• grafisch-vormgeving-veghel-Creabron

GRAFISCH VORMGEVING VEGHEL

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp had een nieuw logo en een compleet nieuwe huisstijl laten ontwikkelen bij hun moederbedrijf in Duitsland. Zij wilden op een duurzame manier het logo en de branding implementeren. Op deze manier zijn we vanaf 2016 geleidelijk de nieuwe huisstijl aan het toepassen

De Nederlandse vestigingen van ThyssenKrupp hadden alleen nog maar een huisstijl handboek met het reglement waar de nieuwe huisstijl aan moest voldoen. Hier mag Creabron haar creatieve steentje aan bijdragen! Zodra er een nieuwe opdracht binnen komt pakken we het handboek erbij, zodat we rekening kunnen houden met de juiste aangegeven kleuren, formaten, afbeeldingen en tekstgebruik.

Waar we op letten bij grafisch vormgeving

 • Passend bij het bedrijf
 • Herkenbaarheid uitstralen
 • Consequent doorvoeren

Een aantal voorbeelden van grafisch vormgeving op maat

Zoeken jullie een perfect passend verlengstuk van jullie marketingafdeling? Creabron vult aan waar nodig! Met haar creativiteit, snelheid en accuraatheid verspreidt ze snel uitingen die passen binnen jullie huisstijl en strategie.

Onze samenwerking met ThyssenKrupp

Bij ThyssenKrupp hebben wij vooral contact met de Marketing Manager. Hij stuurt ons een aanvraag door en wij maken daar gelijk een passende offerte voor. Zodra er een akkoord is en er een deadline is afgesproken gaan we aan de slag.

Opdrachten die we tot nu toe gerealiseerd hebben voor ThyssenKrupp zijn o.a. advertenties, autobelettering, reclameborden, brochures, uitnodigingen voor personeelsfeesten, online banners (bewegend) en pand aankleding/belettering.

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
Poster-Creabron-grafisch-vormgeving

Met Anke hebben we een perfect passend verlengstuk van onze marketingafdeling. Met haar creativiteit, snelheid en accuraatheid kunnen we snel uitingen die passen binnen onze huisstijl en onze strategie verspreiden. Dit alles met een soepel en plezierig verlopende samenwerking.

In onze portfolio staan meer voorbeelden van grafische vormgeving.
Let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De kracht van creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier.

Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en doelstelling. Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen? Als je er geen antwoord op hebt is ook geen punt dan gaan we samen opzoek naar de juiste antwoorden!

• Heb je al een huisstijl?

• Wat wil je bereiken met de juiste professionele vormgeving?

• Met welke uitingen, reclamedragers wil je gaan beginnen?

Creabron is ontstaan uit passie en enthousiasme voor het vak grafisch vormgeving.

Creabron regio Uden, Oss en Nijmegen

Creabron heeft haar designtafel in (dorpje) Zeeland vlakbij Uden. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief, maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een bak koffie en om even te sparren. Buiten grafisch vormgeving maken we ook logo ontwerpen, huisstijlen en andere grafische elementen. En in samenwerking met Kwaaijongens maken we ook websites, webshops, hosting en SEO (zoekmachine optimalisatie). Gewoon omdat we de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel:

06-49602692

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om jouw verwachtingen te inventariseren.

We maken grafisch vormgeving op maat.