• restylen-huisstijl-van-zoggel-creabron

LOGO EN HUISSTIJL RYSTYLEN HEESWIJK DINTHER

Van Zoggel betonboringen

Bert Jansen heeft een tijdje geleden Van Zoggel Betonboringen overgenomen. Hij wilde het logo en de uitstraling van het bedrijf in eerste instantie wat laten opfrissen zodat het beter past bij zijn visie en missie. Ook mocht het een moderne uitstraling krijgen.

Onderzoeksfase
Tijdens mijn onderzoeksfase viel mij op dat er verschillende uitvoeringen van het huidige logo in omloop zijn. Het mooiste zou zijn als daar als eerste één lijn in getrokken gaat worden. Zowel in kleur keuze als vorm.

Er staat twee keer Van Zoggel in één logo dat is wat overbodig. Het beeldmerk is een heel leuk idee maar de oranje stippen vallen meer op dan de witte stippen van de Z.

Tijdens de ontwerpfase bleek dat de moderne uitstraling toch niet helemaal paste bij Van Zoggel. We merkten dat we meer richting de stoere en opvallende kant moesten gaan om het juiste totaal plaatje te creëren.

Waar we op letten bij een logo en huisstijl ontwerp

  • Passend bij het bedrijf
  • Herkenbaarheid uitstralen
  • Consequent doorvoeren
  • Uniek in vorm en uitstraling

Zoek jij een bedrijf die met een kritische blik kijkt naar je huidige logo?
Creabron gaat met je in gesprek wat je doelstelling, visie en missie is van je bedrijf en kijkt dan of het logo ontwerp en vormgeving van je huisstijl nog past bij je bedrijf.

Hoe we naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten

Carwrappen en belettering is een effectief middel om met je auto, bedrijfswagen, bus of vrachtwagen reclame te maken. Ook val je gelijk op in het verkeer! Door de hoge attentiewaarde en beweegbaarheid van dit ‘rijdende visitekaartje’ kan je de naamsbekendheid en herkenbaarheid van je bedrijf vergroten.

Voor Van Zoggel Betonboringen zijn we opzoek gegaan naar een opvallende verschijning die goed bij de werkzaamheden van Van Zoggel pasten.

De keuze voor de neushoorn als krachtpatser bij uitstek is dus heel bewust geweest. Werp een blik op onze indrukwekkende boormachines en de overeenkomst met deze natuurlijke drietonner is in één oogopslag zichtbaar.

Behalve kracht zijn er nog meer opvallende overeenkomsten tussen de neushoorn en de activiteiten van Van Zoggel Betonboringen. Allereerst blinkt de neushoorn uit door zijn sterk ontwikkelde reukorgaan. Bovendien laat hij een kenmerkende voetafdruk achter.

Van Zoggel Betonboringen heeft een neusje voor kwaliteit en laat een uitstekende indruk achter als de werkzaamheden afgerond zijn.  Door de neushoorn in een betonlook vorm te geven en te combineren met de naam Van Zoggel heeft het de juiste opvallende attentiewaarde wat ons uitgangspunt was. We hebben het op hun wagenpark en drukwerk mogen doorvoeren.

van_zoggel-grafische vormgeving-Creabron_neushoorn
huisstijl-drukwerk-van-zoggel-creabron

Bijzonder prettig met Anke te werken, heel creatief en daarnaast praktisch en hands-on. Voor Van Zoggel Betonboringen maakte Anke een volledig nieuwe huisstijl, waar we erg tevreden over zijn.

Bert Jansen | eigenaar Van Zoggel Betonboringen

In onze portfolio staan meer voorbeelden van logo ontwerpen, huisstijlen en het restylen ervan.
Let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en doelstelling. Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen?

• Wat vindt je wel of niet mooi aan je logo?

• Wat wil je bereiken met de juiste professionele vormgeving?

• Met welke uitingen, reclamedragers wil je gaan beginnen?

Geen antwoord op de vragen? Geen probleem, dan gaan we samen opzoek naar een antwoord.

Creabron regio Uden, Oss en Nijmegen

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in het (dorpje) Zeeland, een half uurtje van Heeswijk-Dinther vandaan. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Maar wij zijn ook daarbuiten actief hoor maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Buiten logo ontwerp en huisstijlen maken we ook andere grafische elementen zoals folders, spandoeken, autobelettering enzovoort. Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, hosting en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om jouw verwachtingen te inventariseren.

We maken alle grafische vormgeving op maat.