• Logo-ontwerp-huisstijl-Uden-Fysiopark-1

LOGO ONTWERP EN HUISSTIJL UDEN

Fysiopark

Voorheen Rugcentrum Uden wilde zich beter gaan profileren op het internet en een eigen identiteit creëren in Uden. Ze kwamen kennismaken met Kwaaijongens in ons kenniscentrum en waren zó enthousiast dat wij als team specialisten hun wensen mochten gaan vervullen.

Nadat Kwaaijongens een brainstormsessie met de Fysiopark (voorheen Rugcentrum Uden) gedaan heeft, is hun missie en visie duidelijk geworden. Daarmee is Creabron aan de slag gegaan met het ontwerp van een logo en huisstijl zodat we die kunnen doorvoeren op hun nieuwe website en in hun praktijk.

Waar we op letten bij een logo en huisstijl ontwerp

 • Passend bij het bedrijf
 • Herkenbaarheid uitstralen
 • Consequent doorvoeren
 • Uniek in Uden en omstreken

Een aantal voorbeelden van ontwerp tot realisatie

Zoek jij een bedrijf die de kenmerken en verkoopboodschap op de juiste manier vertaald?
Creabron gaat graag aan de slag met je logo ontwerp en vormgeving van je huisstijl.

Onze samenwerking met Fysiopark

We zijn begonnen met alle offline uitingen, zoals een nieuw logo, huisstijl, drukwerk en restyling van het pand. We beginnen altijd met meerdere voorstellen voor het logo, zodat de klant kan kiezen wat het meeste bij hun stijl past. Vanuit daar gaan we het voorstel verder uitwerken.

De volgende stap was het ontwerp van de rest van de huisstijl, zoals aankondiging naamsverandering, advertenties en vlaggen. We hebben ook een moodboard gemaakt om de huisstijl door te voeren in hun pand waar ze hun cliënten ontvangen. Door de juiste kleurcombinatie’s en elementen te gebruiken, hebben wij hun bedrijf een eigen identiteit gegeven.

Waarom Creabron?

 • Creatief
 • Rebels
 • Enthousiast
 • Aandacht voor het werk
 • Betrouwbaar
 • Respectvol
 • Ondernemend
 • Nauwkeurig
moodboard-ontwerp-huisstijl-Uden-Fysiopark-creabron
webdesign-Uden-Fysiopark-creabron

In samenwerking met Kwaaijongens

Nadat de huisstijl definitief was is Kwaaijongens begonnen met het webdesign van Fysiopark. Ze zijn aan de slag gegaan met de webteksten en verzorgen nu nog steeds support in hun online marketing. We hebben de klant met ons complete team een nieuwe look en feel kunnen geven.

Fysiopark zit gevestigd in Uden, dit was qua logistiek erg handig. We zijn regelmatig bij elkaar gekomen om het project te bespreken, kleuren te bepalen en maten in te nemen.

logo ontwerp en huisstijl fysiopark

Bevindingen van de klant

In onze portfolio staan meer voorbeelden van logo ontwerpen en huisstijlen.
Let op: elk bedrijf is weer anders en heeft een andere boodschap naar de klanten dus kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar laat je inspireren en neem dan vrijblijvend contact op met Creabron.

De kracht van creabron

De kracht van Creabron is het overbrengen van de eigenschappen van een bedrijf, dienst of product op een creatieve manier. Bij een kennismakingsgesprek willen we zoveel mogelijk weten over je bedrijf en doelstelling. Heb je zelf al nagedacht over onderstaande vragen?

• Heb je al een logo of huisstijl?

• Wat wil je bereiken met de juiste professionele vormgeving?

• Met welke uitingen, reclamedragers wil je gaan beginnen?

Geen antwoord op de vragen? Geen probleem, dan gaan we samen opzoek naar een antwoord.

Creabron regio Uden, Oss en Nijmegen

Creabron heeft haar designtafel in het kenniscentrum van Kwaaijongens in het (dorpje) Zeeland, vlakbij Uden. Onze passie is met beeld, kleur en bepaalde lettertypes een commercieel beeld creëren.

We richten ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Wij zijn ook daarbuiten actief maar toch vinden wij het prettig als je wat meer in de regio zit. Dat is lekker praktisch voor een kopje koffie en om even te sparren. Buiten logo ontwerp en huisstijlen maken we ook andere grafische elementen zoals folders, spandoeken, autobelettering enzovoort. Daarnaast maken wij in samenwerking met Kwaaijongens websites, webshops, hosting en zorgen wij voor SEO optimalisatie. Juist omdat wij de ondernemer graag een compleet pakket willen aanbieden!  Voor snel contact bel: 06-49602692.

Grafisch vormgeving op maat

Creabron kan voor jou alleen het mooiste maken nadat we met elkaar in gesprek zijn geweest om jouw verwachtingen te inventariseren.

We maken alle grafische vormgeving op maat.